LifePoints kysely – osallistu ja vaikuta markkinatutkimukseen

Vaikuta ja ansaitse LifePointsissa

Tutustu LifePointsiin, innovatiiviseen verkkopohjaiseen markkinatutkimusyhteisöön, jonka takana on Kantar Lightspeed. LifePoints tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa suosikkituotemerkkeihisi ja -tuotteisiisi vastaamalla kyselytutkimuksiin – ja mikä parasta, saat siitä palkkioita! Jäsenet ansaitsevat jokaisesta täytetystä kyselystä pisteitä, joita voi vaihtaa lahjakorteiksi suosittuihin verkkokauppoihin tai lunastaa PayPal-maksuina.

Pitkä historia ja luotettava toimija

LifePointsin juuret ulottuvat aina vuoteen 1946, jolloin se perustettiin National Family Opinion -nimellä. Tämä pitkä historia takaa, että LifePoints on vakiintunut ja luotettava nimi markkinatutkimuksen alalla. Yhteisön jäseninä voit täyttää kyselyitä palkkioita vastaan ja olla avainasemassa auttamassa tuotemerkkejä ymmärtämään paremmin kuluttajien tarpeita.

Globaali yhteisö, monipuoliset mahdollisuudet

LifePoints on globaali yhteisö, joka toimii 45 maassa ja 26 kielellä, ja sen jäsenet ovat monipuolisia kuluttajia, jotka ovat valmiita vaikuttamaan tunnettujen tuotemerkkien tuotteisiin. LifePointsin kautta voit paitsi ansaita, myös lahjoittaa pisteitäsi hyväntekeväisyyteen. Heidän sitoutumisensa tietosuojaan ja monimuotoisuuteen varmistaa, että jokainen jäsen voi tuntea olonsa turvalliseksi ja arvostetuksi osana tätä dynaamista yhteisöä.

Kutsumme sinut tutustumaan LifePointsiin ja aloittamaan pisteiden keräämisen jo tänään sivustollamme. Liity mukaan vaikuttamaan, tienaa samalla ja inspiroidu yhdessä muiden kanssa!

LifePointsin palkinnot – Ansaitse mielipiteelläsi

Tutustu LifePointsin palkitsevaan maailmaan, jossa jokainen vastaamasi kysely tuo sinulle palkkioita. Liittymällä tänään, saat 10 ilmaista LifePoints-pistettä aloitukseesi! LifePoints yhdistää sinut laajaan valikoimaan palkintoja alan johtavilta sähköisen kaupankäynnin brändeiltä, kuten PayPal, Zalando sekä suosituilta verkkokaupoilta kuten H&M ja IKEA.

Kun liityt LifePointsin yhteisöön, olitpa sitten uusi tai kokeneempi jäsen, saat mahdollisuuden kerätä pisteitä ja hyödyntää tarjouksia suosikkibrändeiltäsi. Palkinnot vaihtelevat lahjakorteista käteiseen, tarjoten jokaiselle jotakin. Haluatko säästää seuraavissa ostoksissasi, nauttia ilmaisesta ateriasta tai käyttää pisteitä vapaa-aikaasi varten? LifePoints tekee sen mahdolliseksi.

Miten palkkiot toimivat?

LifePointsilla palkkioiden ansaitseminen on suoraviivaista ja hauskaa. Liity mukaan vastaamaan kyselyihin ja jaa mielipiteesi – ei vaadita erikoistaitoja. Jokaisesta täytetystä kyselystä ansaitset LifePoints-pisteitä, jotka voit muuttaa monipuolisiksi palkinnoiksi. Vaihtoehtoinasi ovat esimerkiksi PayPal, H&M, ja Zalando -lahjakortit tai voit lahjoittaa pisteesi hyväntekeväisyyteen, kuten Special Olympics -järjestölle. Tutustu, miten voit ansaita ja aloita palkintojen kerääminen jo tänään.

Osallistu markkinatutkimukseen ja vaikuta

LifePoints tarjoaa helpon tavan osallistua markkinatutkimuksiin ja vaikuttaa. Vastaa kyselyihin verkossa ja anna äänesi kuulua. Jäsenemme ansaitsevat palkintoja jakamalla mielipiteensä ja auttavat näin muokkaamaan kuluttajatuotteita ja palveluita.

Tienaa kotoa käsin

Kyselyihin vastaaminen verkossa LifePointsin kautta on kätevä keino ansaita rahaa kotoa käsin. Jaa mielipiteesi ja nauti palkkioista, jotka voit saada PayPal-siirtona vain muutamassa minuutissa. Liity nyt ja aloita ansaitseminen helposti ja vaivattomasti.

Lifepoints kokemuksia

Tutustuessani LifePoints-palveluun, ensivaikutelmani oli heidän ammattimaisesti suunnitellusta aloitussivustaan. Tuntui kuin olisin saapunut ylelliseen kyselymaailmaan! Liittyessäni sain vieläpä tervetuliaislahjana 10 LifePoints-pistettä, mikä oli hieno yllätys ja innostava startti.

Rekisteröitymisprosessi oli pääosin sujuva, vaikka suomen kielen käyttö ei aina ollut täysin luontevaa. Ensimmäinen sisäänkirjautumiseni epäonnistui, mutta ongelma ratkesi nopeasti sivua päivittämällä. Sivuston käyttökokemus oli jännittävä – aina ei tiennyt, mihin seuraavaksi päätyisi.

LifePointsin kuuluminen tunnettuun Kantar Group -yhtiöön lisäsi palvelun luotettavuutta. Kyselyiden täyttäminen oli koukuttavaa, ja olisin voinut jatkaa niitä tuntikausia. Jotkin kyselyiden vastausvaihtoehdot olivat yllättäviä ja saivat minut hymyilemään, kuten esimerkiksi Blackberryn näkeminen puhelinvalmistajien joukossa.

Rekisteröitymisestäni seuraavana päivänä aloin saada minulle sopivia kyselyitä. Huomasin, että lisätiedon antaminen profiiliini lisäsi pisteideni määrää ja avasi ovia uusiin kyselyihin nopeammin – se oli kuin avain salaiseen maailmaan!

LifePointsin plussat ja miinukset:

Plussat:

Miinukset:

LifePoints – Usein kysyt kysymykset

Jos kohtaat ongelmia LifePoints-palvelussa, voit ottaa yhteyttä heidän asiakastukitiimiinsä heidän verkkosivujensa kautta tai käyttää ‘Unohditko salasanasi?’ -toimintoa sivustolla.

LifePointsissa useimmat käyttäjät voivat aloittaa kyselyihin vastaamisen välittömästi rekisteröitymisen jälkeen. Saatat myös saada tervetuliaisbonuksena lisäpisteitä.

LifePointsissa ansaitsemasi summa riippuu vastaamistasi kyselyiden määrästä ja niiden pituudesta. LifePoints tarjoaa tarkempia tietoja potentiaalisista ansioista jokaisen kyselyn yhteydessä.

LifePointsissa ansaitsemasi pisteet voi vaihtaa PayPal-maksuiksi, lahjakorteiksi suosittuihin verkkokauppoihin tai lahjoittaa hyväntekeväisyyteen.

LifePoints ottaa tietosuojan vakavasti ja sitoutuu suojelemaan henkilötietojasi. Heidän tietosuojakäytäntönsä on saatavilla verkkosivuillaan.

LifePointsissa voit peruuttaa jäsenyytesi milloin tahansa käymällä tilisi asetuksissa. Tämän voi tehdä suoraan heidän verkkosivuillaan.